Services

De Nederlands Chinese Kamer van Koophandel (DCCC) biedt een breed scala aan zakelijke documentatie,  seminars, media-informatie en de EU-China handels-match-making-top en andere netwerk evenementen.

DCCC onderhoudt 5 kantoren rond de verschillende provincies in China, hierdoor kunnen we onze leden kwaliteit en snelle dienstverlening over alle soorten van zakelijke kansen en projecten leveren. In samenwerking met China en de Nederlandse Handelsorganisatie heeft de DCCC haar dienstverlening uitgebreid naar verschillende provincies in China om import en export te vergemakkelijken.

Ons netwerk
DCCC organiseert elk jaar netwerkfuncties, seminars, zakelijke match-making bijeeonkomsten en missies om leden te helpen in contact te komen met bedrijven, zowel lokaal in Nederland als internationaal in China en Europa. DCCC verzorgt ook jaarlijks lunches met CEO’s van Nederlandse bedrijven en Chinese importeurs. Hier kunnen onze leden face-to-face discussieren met besluitvormers op het nievau van de overheid en de top van het bedrijfsleven. De DCCC programmeurs houden onze leden op de hoogte van de ontwikkelingen die plaatsvinden in China, Nederland en de rest van de wereld.

Onze teamgeest
Lidmaatschap vormt het hart van het netwerk van overzeese Chinese zakenlieden en het Nederlandse bedrijfsleven. Het is belangrijk om de kwaliteit van de services voor leden te behouden terwijl we ons ledenbestand verbreden om zo een grotere uitwisseling van ideeën over de Chinese zakelijke etiquette en de wijsheid van het zakendoen met de Chinezen teweeg te kunnen brengen.

Zakelijke Chinese wijsheid wordt gedeeld door middel van verschillende platforms waaronder onze maandelijkse DCCC pagina in de krant, de wekelijkse nieuwsbrief en onze website. DCCC heeft een sterk samenwerkingsverband met bedrijven die lid zijn en specialistische leden. We promoten hun bedrijf door het aanbieden van zakelijke kansen om hun zakelijk potentieel te vergroten, helpen bij het uitzoeken van zakelijke vraagstukken en bieden oplossingen voor bepaalde problemen bij zakelijke ontwikkelingen.

Comments are closed.